Q&A

 

Q&A

 
 

Dit verschilt per bank. Na het akkoord van de geldverstrekker op de ondertekende offerte en benodigde stukken boekt de snelste bank het dezelfde dag nog over.

Je kunt in de aanvraag aangeven waar je elders leningen hebt lopen.

Dit kun je aangeven bij de aanvraag. Wanneer de lening loopt en je wilt meer geld opnemen, dan kun je dat doorgeven aan de helpdesk.

Met een herstelde A-codering zijn er soms mogelijkheden.

Bij een doorlopend krediet kun je altijd zonder extra kosten aflossen. Bij een persoonlijke lening is dit anders. Bij de meeste kredietverstrekkers betaal je kosten voor het extra aflossen van je persoonlijke lening. De kosten van deze boete zijn naar Europese richtlijnen: 0,5% van het bedrag dat je aflost als de lening nog korter dan 1 jaar loopt. 1% van het bedrag dat je aflost als de lening nog langer dan 1 jaar loopt.

Zeker niet bij iedere bank. Wil je je nabestaanden niet belasten met een schuld zorg dan voor een overlijdensrisicoverzekering. Neem contact op indien je meer hierover wilt weten.


Leenzelf deelt cookies uit wanneer je leenzelf.nl bezoekt. Sorry, geen lange vingers, biscuits of gevulde koeken die je eetlust bederven. Maar kleine (tijdelijke) tekstbestanden voor je pc.